Welkom op mijn site, mijn naam is Greenhuus. Green staat uiteraard voor het bijzonder duurzame karakter wat ik heb. Duurzaam in ontwerp, duurzaam in het huren en gebruiken. Ik ben opgebouwd uit zeer milieuvriendelijke materialen en sta ook op zeer bijzondere plekken op de eilanden in de Zeeuwse Delta. Daarnaast ben ik 100% zelfvoorzienend, wat ook moet omdat ik te huur ben op bijzondere & unieke plekken. Huus is Flakkees voor (t)huis, want dat ben ik vooral. Daarnaast ben ik ook te koop of te lease net wat je wilt.


De bedenkers van mij zien mij als een circulair huis waarin ook inmiddels ( door aangepaste bouwregels ) uitstekend te wonen valt. Ik ben dan een tiny-huis zeg maar. In mij kan je dan compact wonen op iets meer dan 30 m2. Ik sta op pootjes en ben dus met wat hulp verplaatsbaar.


Het komend jaar is het het jaar van de waarheid voor mij. Medio april/mei wordt er een eerste model van mij gebouwd. U kunt mij dan gaan beleven op een mooie plek aan de kust van één van de eilanden in de Delta. Op bijna 7 ha. worden er 20 van mij neergezet ‘in the middle of nowhere’ , kijk maar op mijn locatie pagina.


Schrijf je snel in voor mijn nieuwsbrief hieronder, dan houd ik je op de hoogte.


Greenhuus is  o.a. aangemeld als duurzame koploper van Urgenda , Zuid-Hollandprijs , Duurzame dinsdag , Green-Deal & Green Challenge , Accenture innovation-awards, ASN wereldprijs , Deelnemer Biobased Delta , Deelnemer Green Deal Biobased Bouw.

| Huren

| Homeshapeimage_1_link_0
| locatieslocaties_algemeen.htmllocaties_algemeen.htmlshapeimage_3_link_0